Mehiläinen ajanvaraus forum aisuri

otamme neulanäytteitä ja teemme erilaisia punktioita ja injektioita ultraäniohjauksessa. Mehiläinen Forumissa  toimii yli 200 läkäriä ja muuta terveydenhuollon asiantuntijaa, jotka yhdessä muodostuvat viihtyisän työyhteisön. Yksikössä palvelee hammasläkäreitä ja erikoishammasläkäreitä; suu-ja leukakirurgia, oikomishoidot, iensairaudet, protetiikka sekä suuhygienistejä ja hammashoitajia. Korvahuuhtelut tehdän läkärin lähetteellä. Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut. Työelämäpalvelut sijaisevat viidennessä ja kolmannessa kerroksessa.

Mehiläinen Helsinki Forum: Mehiläinen ajanvaraus forum aisuri

Sunnuntai, suljettu 07:30 - 16:00 Suljettu (Helatorstai) 07:30 - 16:00 Suljettu (Juhannuspäivä). Mehiläinen Helsinki Forum, läkärikeskus, Työterveysasema, mehiläinen Helsinki Forum sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Kauppakeskus Forumissa osoitteessa. Kardiologimme tekevät sydämen ultraänitutkimuksia vastaanottohuoneessaan. Olemme monipuolisia terveydenhuoltopalveluja tarjoava yksikkö. Työkyvynarviointitilanteissa tiimiä täydentävät tarvittaessa Mehiläisen Läkärikeskuksen erikoisläkärit. .

Videos

Maanantai 08:00 - 20:00, tiistai 08:00 - 20:00, keskiviikko 08:00 - 20:00, torstai 08:00 - 20:00, perjantai 08:00 - 18:00, lauantai 10:00 - 15:00. Mehiläinen tuottaa työterveyshuollon palvelut asiakkaalle sovittavassa laajuudessa. Vaihde, työterveyden ajanvaraus, ajanvarauksen aukioloajat Asiakaspalvelukeskus on avoinna vuoden jokaisena päivänä ma-su klo 6:00-22:00. Läkärikeskuksen laboratorio sijaitsee neljännessä kerroksessa ja on avoinna läkärikeskuksen aukioloaikoina. Palvelutarjontamme kattaa yleis- ja erikoisläkäreiden vastaanotot, työelämäpalvelut, työterveys- ja sairaanhoitajan vastaanotot, ravitsemusterapeutin vastaanoton, neuropsykologin vastaanoton, OMT ja fysioterapeuttien vastaanotot sekä silmä- ja kuulotutkimukset ja kuulokojesovitukset. Suunterveyden palvelut ovat laajentuneet täysin uudistuneisiin tiloihin läkärikeskuksen viidenteen kerrokseen. Sairaanhoitajan vastaanotolle voi tulla ilman ajanvarausta verenpaineen mittaukseen, rokotukseen, pistättämän läkärin märämiä läke-injektioita, poistamaan tikkejä/hakasia, haavahoitoihin jne. Mammografia - ja ultraänitutkimukset ja pän alueen teemme ajanvarauksella. Terveyttä ja hyvinvointia edistävä toimintaa toteuttavat työterveyshoitajien ja työterveysläkäreiden lisäksi moniammatillinen tiimi, johon kuuluvat työfysioterapeutti ja työpsykologi.

Mehiläinen ajanvaraus forum aisuri - Psykologi merikotkas kaamera

Mannerheimintie 20 b, 00100 Helsinki, aivan rautatie- ja linja-autoaseman läheisyydessä. Yksikössämme on kolme toimenpidesalia, jossa tehdän pienkirurgisia ja gynekologisia toimenpiteitä paikallispuudutuksessa. Tarjoamme palveluja suomen, ruotsin ja englannin kielellä ja meillä on läkäreitä jotka puhuvat myös venäjä. Työterveyden ydinprosesseja ovat työpaikkaselvitykset, erilaiset terveystarkastukset ja työterveyspainotteinen sairaanhoito. Mannerheimintie 20 B,. Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut. Maanantai : 08:00 - 19:30. Löydä lähin Mehiläisen toimipiste ja erikoisasiantuntija ja varaa aika tästä!

0 ajatuksia “Mehiläinen ajanvaraus forum aisuri

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *