Sinkkutanssit anna abreu pillu

julkaistun uuden singlen Ra-ta ta-tan musiikkivideolla nähdän entistä rohkeampi ja aikuismaisempi Anna. Hänen yllän nähdän paljon erilaisia asuja, jotka paljastavat myös paljasta pintaa.

Anna Abreun: Sinkkutanssit anna abreu pillu

Nana ottaman kuvan, jossa hänellä on sylissän oma saksanpaimenkoiransa. Videolla nähdän myös entistä ronskimpi Anna. Nyt 24-vuotias poppari nousi aikoinaan pinnalle Idols-kilpailussa 2007. Videolla nähdän myös Miley Cyrusin tutuksi tekemän twerkkaus-tanssia. Vallankumoushenkisellä, naisenergiaa tihkuvalla videolla Abreu muun muassa rikkoo lekalla vanhanaikaisen television ja tanssii yhdessä naisporukan kanssa. Abreu vieraili JVG:n Huominen on huomenna -musiikkivideolla, jossa poppari keikistelee lyhyempäkin lyhyemmissä mikroshortseissa.

Anna Abreun uutuusvideolla riittä: Sinkkutanssit anna abreu pillu

Perhe sai uuden koiran tämän vuoden kevällä, kun pieni karvatassu päsi Hannibal-koiran seuraksi. Mainos, julkaistu, laulaja Anna Abreu tekee vahvaa paluuta keikka- ja levytystauoltaan, jolle hän jäi kaksi vuotta sitten. Sivusto ei tue käyttämäsi selainta. Katso Annan uutuusvideo Ra-ta ta-ta tästä. Muutamissa kohtauksissa Abreu nähdän kimaltelevaa vartalomaalia yllän. Annalla ja hänen aviomiehellän, lauri on kaksi koiraa. Musiikki, mainos, mainos, käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Pop-tähti julkaisi uuden singlensä seksiä tihkuvan musiikkivideon.

0 ajatuksia “Sinkkutanssit anna abreu pillu

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *