Naisen orgasmi pillu täynnä spermaa

naisen orgasmi pillu täynnä spermaa

valusi suupielistä. Näin Antti pakotti Teroa opettelemaan paremmin imemän. Tota joo Jaana sanoi ja katsoi minua oudoksuen. Oli kulunut noin viikko periodin alusta, kun Jaana tuli seuraavan kerran pyytämän minua kahville. Toinen sormi vispasi jo kiivaasti klitoriksella, ja huomasin kuinka Jaana pinnistäen haki itselleen orgasmia. Huomasin, että minulla oli ylhältä päin katsoen suora näkyvyys hänen tisseihinsä, jotka möllöttivät herkullisesti rintaliivien suojassa. Jaana tuntui lukevan ajatukseni ja virkkoi ovelta: Ihan turha muuten luulla, et tä vaikuttais sun vuokraan, se on jo muutenki liian alhanen.

Mahajataha ee: Naisen orgasmi pillu täynnä spermaa

Tero yritti pysyä niin paikallaan kuin mahdollista. Sen sijaan Jaana nousi ja riisui tiukat farkut jalastaan. Antti veti vihdoin kullinsa Teron suusta, mutta Tero ei pystynyt sanomaan mitän, vaan rupesi yskimän nesteiden takia, jotka olivat vielä suussa ja kurkussa. Antin piiska roikkui uhkaavasti toisessa kädessä. Kun Antti oli poistunut, Tero ihmetteli mitä oli tekeillä.

Naisen orgasmi pillu täynnä spermaa - Eroottiset tarinat Sivu

Jaa, ok, hyvä lenkkiä sitten, sanoin jokseenkin hämmästyneenä. Nyt onkin vuorossa Anun ajo Mikä ajo? Se avasi Terolle aivan uuden maailman. Vastenmielistä oli myös Antin lähätys Teron korvan vieressä ja Antin ajoittaiset nuolaisut Teron niskassa ja korvissa. Teron farkut lähtivät helposti, koska Tero ei kauhusta jäykkänä uskaltanut tehdä vastarintaa ja paidan Antti repi Teron pältä muutamalla voimakkaalla repäisyllä. 20 lasketun raipan jälkeen Antti lopetti, astui Teron eteen, ja laski farkkunsa sekä bokserinsa alas. Antti poistui hetkeksi ja toi lasin vettä. Antti jatkoi Teron pyllyn ja mielen raiskaamista. Mä haluun nussia sua sanoin ja katsoin Jaanaa niin varmasti silmiin, kun ylipätän pystyin. Kyrpäni heräsi usein alta aikayksikön, eikä yleensä antanut periksi ennen kuin olin vetänyt kunnolla käteen.

Videos

Sexy pawg takes shower and twerks on dick!

Naisen orgasmi pillu täynnä spermaa - Hekku milf cam

Itse asiassa minulla ei ollut havaintoakaan, mitä olin tekemässä. Aikaa oli kulunut jo niin kauan. Lopulta tartuin Jaanaa lantiosta ja aloin painaa häntä pättäväisesti alaspäin. Peloissaan Tero totteli nopeasti. Peloissaan Tero ei voinut mitän muutakuin alkaa töihin. Antti pani Teron suuta muutaman minuutin, kunnes tuli ja antoi sperman valua Teron kurkusta alas. Nyt pistetän kulli suuhun. Teron jalat ja pä olivat lukittuina kettingeillä pukin eri puolille, niin että pylly loisti avoinna kuin tarjottimella pukin pällä. Päivät menivät varmasti mukavasti töissä, mutta viimeistän iltaisin iski varmaan miehenkaipuu. naisen orgasmi pillu täynnä spermaa

0 ajatuksia “Naisen orgasmi pillu täynnä spermaa

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *