Kyrpä ja pillu kovaa panemista

kyrpä ja pillu kovaa panemista

saaden kaikki nauramaan. Olen reilu kolmekymppinen perheenisä, siisti ja tunnollinen sisätyöläinen, jolla on jo valmiiksi hieman löysä keskivartaloa ja itsetunto-ongelmia. Alan voihkimaan kun kostea dildo uppoaa sisäni entistä nopeammalla tahdilla. Niele, käsket ja survot syvemmälle. Olen niin sekaisin tilanteesta etten saa edes sanaa suustani. Senkin huomasin kiusakseni, että kun Maukka tuli saunaan, naisten iloinen rupattelu taukosi hetkeksi ja jatkui aiempaa haparoivammin, kun kaikki yhtäaikaa kiinnittivät huomionsa hyvin säilyneen jo yli nelikymppisen mustan miehen kehittyneisiin hauiksiin, rintalihaksiin, sikspäkkiin.

Kyrpä ja pillu kovaa panemista - Tarinoita - Ninnun

Olin seurannut hänen kasvuaan naiseksi, sen verran kauan, jo lukioiästä, olimme Säteen kanssa yhtä pitäneet. Pillu oli pienen karvoituksen keskellä jo kuin mikä lie portti, punaisen häpyhuulet turvonneet ja aukinaiset ison mustan kullin tehtyä tilaa siellä miehelle. Sitten tilallesi tulee toinen kundi, joka nai minua kanssa vähän aikaa ja tulee sisäni. Hän on huohottaa ja sanoo tulevansa kohta Kysyt mihin haluan että tulet. Viestistäsi käy ilmi että taas tulisin olemaan alistettuna, juhlien vetonaulana Soitan ovikelloa ja pästät minut sisän. kyrpä ja pillu kovaa panemista

Kyrpä ja pillu kovaa panemista - Puhelin seksiä koukussa

Klittani sykähtelee ihanasti otteessasi. Kohta saat peppusi täyteen spermaa, huora. Märät minua tulemaan taaksepäin. Sun kullin kostea pä osuu minua jalkoihin kun dildotat minun pimppiäni. Miassa oli kaunista luonnonlahjana saatu upea, hoikka vartalo. II, samalla kun nait pimppiäni yksi toinen kaveri tulee kalu ojossa viereeni ja ottaa mun rinnoistani kiinni ja alkaa hyväilemän nännejäni ja imee niitä. Saavun ovellesi, soitan ovikelloa ja nielen jälleen loputkin rippeet ylpeydestäni.

Kyrpä ja pillu kovaa panemista - Nainen etsii

Se on yli kaksi kertaa isompi kuin omani. Hän painoi punaista luuria, sitten puhelin meni kiinni. En tiedä mihin katsoa, joten katson nöyränä alas pitkin rintojani puolikovana roikkuvaan klittaani. Nopeutat kätesi liikettä - aiot pakottaa minut tulemaan ja maistamaan omia kiimanesteitäni. Asetun hänen pälle, ratsastamaan. Kokonainen viikko ilman masturbointia teidän kanssanne on tuntunut kuukaudelta. Kasvot täynnä spermaa ja kova kulli pimpissäni ja toinen suussani saan orgasmin. Alan voihkimaan kivusta ja työnnät pehmeän kalusi suuhuni. Tottelen ja pilluni alkaa taas supistella kaluusi vasten. Voihkin ja tunnen sarjan nopeita sykäyksiä sisälläni ja miten lastisi lentä syvälle sisäni. Kyynelet silmissä mietin loppuuko tä nöyryytys koskaan? Tartutte pähäni hellästi mutta pättäväisesti ja alatte nostaa sitä kunnes se on niin ylhällä että joudun katsomaan teitä silmiin. Sormet puristuivat kankuille ja musta mies nosti sen yön morsiamensa ylös ja painoi kohta alas. Avaat oven, tulen sisän. Posket punoittaen tuon rintojani kahden kikattavan naisen naamojen eteen samalla tuntien kuinka joku läpsäisee minua pepulleni. Sikäli mukava kaveri ilmaisia porno elokuvia mahajataha ee oli kysymyksessä. Koska olet itsekin niin kiihottunut käsket kaikki meidän ympärille ja sanot, että kohta ammut ensimmäisen lastisi tämän lutkan sisän. Uikkarit eivät itse asiassa paljoa asiaa auttaneet, vaan kyllä etumus pullistui siinä märin, ettei jänyt epäilystä kalun koosta. No sitten näinkin sen järjettömän kokoisen kullin, nyt seisokissa. Hyvä on kyllä peppukin, hän sanoo puristellen sitä. Naiset seuraavat tilannetta kädet hieroen vakojaan odottaen reaktiotani. Sen pä kostuu ja se on todella kova. takaisin MÖkille. Havahdun kun tunnen terävän läpsäisyn pepullani ja työnnyt syvemmälle sisäni. En tykkä sperman mausta, mutta tunnen miten kohta joudun nielee sitä, paljon. Pidän lastini suussani ja posket punaisina häpeästä pyörittelen sitä suussani. Säde kauhistui, purskahti itkuun, voihki anteeksipyyntöjä ja pyysi ymmärtämän edes vähän. Tyttö tulee nauraen viereeni ja laittaa kätensä siveysvyölleni ja hieroo sitä sanoo: Se on kyllä sun pillus nyt, huora! Se saa pikku klittani sykähtelemän siveysvyössän voimatta sen enempä kovettua kuin tullakaan. Minuakin nuorempi tyttö alkaa naida pimppiäni ja toinen parikymppinen hieroo kipeitä kiveksiäni ja pippeliäni siveysvyössä.

0 ajatuksia “Kyrpä ja pillu kovaa panemista

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *