Seksuaalisuus testi parhaat seksinovellit

siirtyä Suomi24:n etusivulle. Jos et näe testiä yllä, voit tehdä sen tästä. Kenen kanssa homma luistaisi, Batmanin ja Hämähäkkimiehen? . Filosofi, markus Neuvonen kiteytti kysymykseen hiljattain loistavan vastauksen, helsingin Sanomien haastattelussa. Olet alle 18 vuotta, tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Yli 18-vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Mutta entäs millainen tyyppi on seksuaalisesti älykäs? Sisältö jatkuu mainoksen alla, lähteet: Ester Perel: Mating in Captivity Unlocking Erotic Intelligence, Sheree Conrad ja Michalel Millburn: Sexual Intelligence, Mens Health, Kauneus ja Terveys.

Testaa, kenen kanssa seksi: Seksuaalisuus testi parhaat seksinovellit

Tutkijoiden mukaan seksuaalisesti älykäs tyyppi on sinut oman kehonsa kanssa ja ymmärtä, että jokainen ihminen on seksuaalisesti erilainen. Sisältö jatkuu mainoksen alla. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Päivä, kuukausi, keskustelujen Etusivulle. Vastaat vain yhdeksän kysymykseen esileikin kestosta biisiin, joka kuvaa parhaiten seksielämäsi, niin saat tietä, kuka populaarikulttuurin hahmoista on juuri sinun petikumppanisi. Testi ei välttämättä toimi kaikilla Explorer-selaimen versioilla.

Seksuaalisuus testi parhaat seksinovellit - Tee yksinkertainen testi

Millainen ihminen on oikeasti viisas? . No, oikeastaan ihan samanlainen. Seksuaalinen älykkyys on amerikkalaistutkijoiden kehittelemällä termi, jolla tarkoittaa ihmisen henkisiä, sosiaalisia ja fyysisiä tietoja sekä taitoja, jotka liittyvät seksiin. Kokeile Mozilla Firefoxia tai Google Chromea, jos testin kanssa on ongelmia. Prinsessa Leian vai Kissanaisen? Seksuaalisuus aiheisia testejä ja tietovisoja.

0 ajatuksia “Seksuaalisuus testi parhaat seksinovellit

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *