Peniksen kidutus pissa ja kakkaleikit

Homoseksuaalisuus mutta nyt yleinen mielipide on aivan toinen. Toki minua kiihotti ajatus peniksen työntymisestä sisäni ja masturboin tavallisesti klitorista hyväillen, mutta samalla fantasioin myös jonkinlaisesta alistamisesta ja kokeilin joitakin kertoja satuttaa itseäni. Uskalsin kertoa yleisellä tasolla alistumistoiveista kumppanilleni ja hän onneksi koki itsekin aiheeseen jonkinlaista kiinnostusta.

Peniksen kidutus pissa ja kakkaleikit - Miten aloititte pissa

Suhde eteni ja luottamuksen vahvistuessa viimein rohkaistuin. Olin eksynyt katsomaan pornoa, jossa. Minua hävetti ajatus siitä, että jäisin kiinni tällaisesta haaveesta. En tästä naamakirjaan ihmisille kirjoittelisi, mutta enhän minä kirjoittele siitäkän, vaikka olisin harrastanut ihan vain tavallista vaniljaseksiä. Myöhemmin opin piilottamaan tällaiset leikit muiden katseilta, sillä huomasin niissä olevan jotain epäsopivaa. Miten opit hyväksymän itsesi? Entä jos nälkä kasvaisi syödessä ja haluaisin pian jotain vieläkin sairaampaa? Tämän ihanan kirjoituksen on lähettänyt, ninni. Ja eihän kenenkän tarvitse tietä, mitä minä harrastan kumppanini kanssa. Jälkikäteen minulle iski silti jonkinlainen ahdistus.

Peniksen kidutus pissa ja kakkaleikit - Pissa Ja

Mutta teini-iässä seksuaalisuuden alettua herätä kunnolla, ymmärsin haluavani muutakin kuin vain sitä tavallista seksiä, mistä aina kaikki puhuivat. Mutta miten koskaan olisin uskaltanut kertoa esimerkiksi tästä pissaan liittyvästä alistamisfantasiasta (fetissistä?)? Panimme ja se tietenkin tuntui hyvältä, silti jotain tuntui puuttuvan. Niin kauan kun kyseessä on yksi, kaksi tai useampi aikuista ihmistä vapaasta tahdostaan harrastamassa seksiä siten, ettei muille ulkopuolisille henkilöille aiheudu haittaa, on asia aivan. Oletko sinä tuntenut häpeä seksiin liittyvistä asioista? Oudoiltakin tuntuvat seksuaaliset mieltymykset ovat täysin sallittuja! Hän tunnusti myös miettineensä asiaa joskus itsekin, kun oli selaillut alistamiseen liittyviä juttuja, mutta ei ollut uskonut minun sellaisesta olevan kiinnostunut. Halusin olla usein esimerkiksi sidottuna rosvo- ja poliisileikeissä, leikin barbeilla outoja leikkejä. Minä en tästä kärsi millän tavalla, miksi se olisi haitallista?

0 ajatuksia “Peniksen kidutus pissa ja kakkaleikit

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *